Over Elsa Amsing

Elsa Amsing is de grondlegger en motor van V+O. Elsa draagt met veel plezier kennis over aan andere mensen. Zij ondersteunt mensen om het geleerde toe te passen en probeert hun inzicht in eigen doen en laten te vergroten. Lijden hoort bij het leven en er is absoluut niets op tegen om daar hulp bij te vragen! Volgens Elsa werkt vermijden niet. Aanvaarding of acceptatie daarentegen wel. Zeker in combinatie met het maken van duidelijke keuzes en toegewijde actie.
Elsa heeft de overtuiging dat het beste dat je een ander mee kunt geven ‘bewustwording’ is. Mensen bewust maken van hun valkuilen en uit ervaringen lering (leren) trekken voor de toekomst. Vaak is het niet mogelijk om de omstandigheden te veranderen, maar iemand kan wel de manier veranderen waarop hij of zij ermee omgaat.

Elsa heeft haar studies Klinische Psychologie en Psychologie van Arbeid en Gezondheid doorlopen aan de Universiteit van Amsterdam. In 1996 rondde zij deze succesvol af. Sinds een aantal jaar heeft zij de titel Psycholoog NIP. Dit is een keurmerk voor psychologen van de landelijke beroepsvereniging voor psychologen (www.psynip.nl).
Tevens heeft Elsa in 1998 de bacheloropleiding in Commerciƫle Economie (HEAO) behaald aan de Ichtus Hogeschool in Rotterdam (www.ichtushogeschool.nl).

Een cv van Elsa Amsing kunt u telefonisch of per e-mail opvragen.

Drs. Elsa Amsing Psycholoog
Anna Spenglerstraat 65
1054 NH Amsterdam

T: 06-24760433
E: info@v-plus-o.nl

Delen op: