Reacties

“Ik vond het een leerzame cursus, je manier van lesgeven is ondersteunend en stimulerend. Van mijn presentatie heb ik veel geleerd. Ook het bewust bezig zijn met (onderdelen van) dit onderwerp en de huiswerkopdrachten waren zinvol. Het ‘lotgenotencontact’ en het ‘groepsproces’ hebben goed gewerkt.”

(Cursus Spreken in het openbaar, Volksuniversiteit)

“Mijn ziekte is niet over, maar ik heb geaccepteerd dat dit een deel van mijn leven is. Door jouw begeleiding heb ik meer zicht gekregen op mijn klachten en heb ik ook beter leren doseren. Werken zoals ik vroeger deed, zit er voor mij niet meer in. Maar ik kan nog heel veel. Het werk dat ik nu doe ervaar ik als zinvol en ik doe het met veel plezier.”

(Individuele begeleiding)

“Eén tip van jou leverde me direct 1/5 salarisverhoging op! Ik vond het heel leerzaam.”
(Cursus Gespreks- en luistertechniek, Volksuniversiteit)

“Ik heb met bewondering zitten kijken hoe jij met mensen omgaat. Je begrijpt veel mensen goed, je kan goed luisteren, je bent duidelijk, vriendelijk en je geeft toch je eigen grenzen aan.”
(Cursus Gespreks- en luistertechniek, Volksuniversiteit)

“Hierbij wil ik me graag aanmelden als enthousiasteling voor de vervolgcursus. Ik vond de manier waarop je de lessen gaf heel erg fijn en ik heb er veel aan gehad. Het werkt ook door vind ik. Ik let nu ook op allerlei dingen bij andere mensen, waar ik hiervoor helemaal geen erg in had. En ik ben me meer bewust van mijn eigen gedrag. Dus ik leer nog steeds. Ook hiervoor bedankt!”
(Cursus Spreken in het openbaar, Volksuniversiteit)

“Ik kom om afscheid te nemen, want ik kan zelf weer verder. Toch valt het me ook zwaar. Ik zal onze gesprekken missen. Mag ik je nog eens bellen voor advies als ik in oude patronen terug dreig te vallen? Of om je als klankbord te gebruiken, of gewoon om te vertellen hoe het met me gaat?”
(Individuele begeleiding)

“Knap om een groep goed te leiden. Je rustige uitstraling en eerlijkheid is een streven van mij (ver van mijn karakter af, maar wie weet). Ook leuk dat we meer van jou als persoon zagen. De vraag naar meer huiswerk geeft wel aan hoe betrokken we zijn en dat we behoefte hebben aan meer. Wie weet komt er nog een vervolgcursus.”
(Cursus Gespreks- en luistertechniek, Volksuniversiteit)

“Wat heb jij veel voor mij betekend!! Alles wat jij toen voor me op poten hebt gezet, zoals financiën en huisvesting en nog veel meer, heeft zijn uitwerking gehad. En daar pluk ik nog elke dag de vruchten van!! Haha, het klinkt nu een beetje zoetsappig en misschien wel eng…, maar een beter persoon dan jij had ik toen niet tegen kunnen komen!! Zo steek die maar in je zak!!”
(Individuele begeleiding)

Delen op: